Dela inlägg
Räckvidd Mycket god. Normalt går det att larma ett stort hus samt garage upp till 100 meter från huset om inga hinder föreligger. Om någon komponent ändå inte kan anslutas kan en signalförstärkare, Ajax ReX användas.
Stöd för kameror Samtliga av Ajax hubbar har stöd för övervakningskameror som har stöd för RTSP och därigenom möjliggöra live video. Du kan hitta Safelands rekommenderade kameror under /overvakningskameror som är lätta att addera till systemet. 
Säkerhetsklass Larmet har en EU säkerhetsklassning Grad 2. Med larmcentral och väktare, som använder sig av bemannad larmcentral, uppfyller du samtliga krav som försäkringsbolag normalt har för hemlarm.
Frekvensband 868.0 MHz till 868.8 MHz. Systemet använder sig av frekvenshoppning om en frekvens får störningar.
Kommunikationskanaler och backup.

Systemet utnyttjar flera möjliga uppkopplingsmöjligheter. Standard är att använda Ethernet (vanlig nätverkskabel medföljer) som primär kanal, samt GSM som backup. Det räcker dock bra med endera. Batterier för komponenter räcker vanligtvis i 3-7 år och är relativt enkla att byta ut.

Hub 2 plus har stöd för WiFi och 4G LTE Läs artikel för mer information om GSM-näten.

Batteri & Backup Samtliga komponenter använder sig av batterier som finns i normala handeln. Centralenheten Hub använder vanlig strömkabel samt har ett backup-batteri som räcker ca 16 timmar.
Sabotagelarm Ja, Samtliga komponenter larmar om produkten plockas bort från sitt fäste eller går sönder.
Zoner Hubben har stöd för upp till 25 zoner. Det innebär att du kan skapa “separata larmsystem” av ett larm. Exempel på användningsområden är om du hyr ut en del av ditt hus med separat ingång eller ett garage som skall vara larmat även när du är hemma.
Nattläge Ja, du ställer in vilka komponenter som skall vara aktiva vid nattläget.
Styrning genom App Larmet används och styrs av app på Android eller IOS. Användare behöver ej ha appen utan kan larma av på med kod, fjärrkontroll eller tag.
Separata koder för användare Ja, Administratören av larmet kan bestämma om personlig kod skall vara möjlig. Varje användare kan bestämma sin 6-siffriga kod i Ajax-appen.
Integration med Smart Hem Ja, med tjänsten Safeland Connect ingår det att du kan du styra ditt smarta hem med Safelands Ajax-integration.
Garanti 24 månader från inköpsdatum

 


Har du frågor eller vill veta mer om Safeland? Hör av dig till oss via formuläret nedan!

Dela inlägg
Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla