Larmkollen

Varmt välkommen till Safeland!

Vad roligt att du hittat till Safeland via Larmkollen!
Nedan hittar du info om våra larmlösningar samt länk till vår egen larmguide där du kan få hjälp med att välja rätt lösning just för dig.

För att visa extra uppskattning till dig som hittat oss genom Larmkollen, vill vi ge dig en liten gåva vid beställning av larmpaket. För att ta del av denna så skriv in “larmkollen”  i rutan för ordernotering i kassan vid beställning.

Smarta larmsystem för alla hem

Hemlarm och tjänster för alla hushåll och plånböcker. Larmpaketen från SikkertHjem ger mycket larm för pengarna. Ajax Systems är larmet för dig med absolut högsta krav på teknologi och design. Komplettera med Safelands hyllade larmtjänster och de tillbehör som passar ditt hem.

Ajax Larm

Utsett till årets inbrottslarm och med Applekänsla. Safelands bästa och mest populära hemlarm kommer från Ajax Systems. Användarvänligt med snygg design och mycket genomtänkt teknologi. Ajax larm är det säkra kortet för dig som vill ha ett mycket bra hemlarm – oavsett boendeform.

Larmpaket från 4 062 kr

Sikkerthjem Larm

Tillhör den nya generationens smarta hemlarm. Ett perfekt larm för dig som vill ha ett modernt hemlarm till ett bra pris. Du kan komplettera inbrottslarmet med brandvarnare, kameror, fuktsensorer eller komponenter för ditt smarta hem.

Larmpaket från 2 440 kr

Larmguide – välj rätt hemlarm

Vår guide hjälper dig att välja rätt grundpaket till din bostad. Du får förslag på produkter med pris och villkor direkt, vi fiskar inte efter dina kontaktuppgifter.


Prisförslaget du får består av två delar: den tekniska utrustningen i ditt hem, och en månadskostnad för tjänsten. Vad som ingår i tjänsten kan du läsa om här.

Du äger all utrustning, 2 års garanti.

Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Larmet är uppkopplat mot Safeland där larm skickas till dig, dina anhöriga och dina grannar och du kan även välja att larma till larmcentral. Det är kostnadsfritt för dina grannar att ta emot larm via Safeland-appen.

Om du vill kan du även komponera ditt eget paket i vår Butik. Där kan du även addera sensorer när väl grundpaketet är på plats.

Valfrihet

Väx med dina behov. Flera åtgärdstjänster.

Trygghet

Kunnig personal och bra service! 98 av 100 ger Safeland höga betyg på Trustpilot.

Schyssta villkor

Flera olika larmpaket med bra priser. Beställ det som passar dig.

Snabbast åtgärd vid larm

Välj om du vill hantera larmet själv eller med någon av Safelands larmtjänster. Med Connect - koppling till Safelands app för grannsamverkan hjälps ni åt när olyckan är framme. Välj Connect Plus för 24/7 bemannad larmcentral och tillgång till lokala väktare.

Läs mer om hur ett hemlarm fungerar

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla