Organisationer

Organisationer – för bättre samverkan

Trygghetsskapande organisationer behöver samverka för att nå resultat, ofta med civila. Safeland är verktyget som förenklar samarbete och snabb utlarmning. Kommuner, polis, räddningstjänst, fastighetsbolag och Nattvandring är exempel på organisationer som använder Safeland.

Nytt! Lyckat projekt med räddning i förort

Projektet i samarbetet mellan Södertörns Brandförsvarsförbund, Linköpings Universitet och  Safeland har fått mycket uppmärksamhet i Sverige och internationellt. Med digital teknik från Safeland larmas civila för snabbast insatser och genom uppkopplade brandvarnare förhindras bränder. Resultatet blev lyckat där du redan nu kan se presentationen på Brandforsks hemsida.

Samarbete med universitet och forskare

Vi arbetar med organisationer och myndigheter i forskning för att säkerställa att tjänster och metoder utvecklas på vetenskapliga grunder. Safeland deltar i forskningsprojekt, skriver artiklar och vetenskapliga rapporter. Den kunskap som uppskattas är vår erfarenhet inom om digitala utveckling samt att bygga engagemang tillsammans med civila.

Brandsamverkan för fastighetsägare

Nya tidens brandvarnare skapar helt nya förutsättningar för fastighetsägare att skydda liv och fastighet. Med Safelands teknologi kan du säkerställa fungerande brandskydd i alla lägenheter och samverkan mellan grannar vid larm – vi kallar metoden Brandsamverkan

Vill du veta mer?

Är du kommun, fastighetsägare, frivillig organisation, räddningstjänst eller forskare – ta kontakt med oss genom att fylla i formuläret nedan.

    Kundvagn0
    Din kundvagn är tom!
    Fortsätt handla