Appen

Sveriges viktigaste App.

Safeland är appen för digital grannsamverkan och snabb hjälp vid akuta situationer.
I appen samarbetar vi, oavsett om du är polis, räddningstjänst eller en hjälpande granne. Samarbeta vid inbrott, brand och olyckor.

Du kan göra en viktig insats för din granne som behöver akut hjälp, eller varna för inbrottstjuvar. Dela med dig av viktiga varningar, bistå någon i din omgivning som behöver hjälp och håll dig uppdaterad på vad som sker i ditt närområde. I appen får du snabb information direkt när något sker i närheten.

Ladda ner appen och gå med i din lokala grannsamverkansgrupp, eller skapa en egen grupp med de personer du litar mest på. I tusentals områden är Safeland det snabbaste sättet att få hjälp vid akuta situationer. 

Appen är utan kostnad och reklam.
Varmt välkommen till Safeland!


Vill du ha mer information och tips på hur ditt grannskap kommer igång?

Vi har samlat mängder med information och tips på hur du och ditt område på bästa sätt kommer igång med digital grannsamverkan i Safeland. Via knappen nedan hittar du steg-för-steg-guide, informationsfilm samt tips på hur du på ett smidigt sätt informerar och engagerar dina grannar!

Larma & informera

Skapa och sprid information om saker som händer i din närhet.

Samverka i grupp

Gå ihop med grannarna för att skapa ökad trygghet i området där ni bor.

Koppla ditt hemlarm

Med Safeland Connect kan du koppla ditt hemlarm direkt till appen.

Enkelt att komma igång!

Enklast är att ladda ner appen. Du kan även registrera dig här på webben. När du bekräftat din e-postadress blir du en del av Safelands Community. I vårt hjälpcenter kan du läsa mer om hur appen fungerar och få tips om hur du startar riktigt bra grannsamverkan i ditt område.

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla