5 fördelar med digitalt dörrlås kopplat till ditt hemlarm

5 fördelar med digitalt dörrlås kopplat till ditt hemlarm

Dela inlägg

9 av 10 svenskar väljer digitalt dörrlås för en säkrare och mer bekväm vardag, visar en undersökning om svenska hem. Genom att koppla låset till ditt hemlarm blir urvalet av tjänster och funktioner ännu större. Du kan exempelvis stänga av larmet automatiskt när dörren låses upp eller ge åtkomst till räddningstjänsten och väktare, eller lägga till andra smarta sensorer, som övervakningskameror. Vi förklarar fler av fördelarna i denna artikel.

Fördelar med ett digitalt dörrlås kopplat till ditt hemlarm

1. Ökad Säkerhet: Ett digitalt dörrlås kan vara mycket säkrare än ett traditionellt mekaniskt lås. Med möjligheten att öppna med kod, nyckelbricka eller app blir det svårare för obehöriga att komma in i ditt hem. Ändra enkelt koder eller inaktivera tillfälliga åtkomstbehörigheter vid behov, vilket är svårare att göra med vanliga nycklar.

2. Praktisk åtkomstkontroll på distans – skapa tillfälliga koder för besökare: Detta är särskilt användbart om du behöver ge åtkomst till ditt hem till någon när du inte är där. Du kan enkelt skapa och skicka temporära koder till leveranspersonal, hantverkare, gäster eller när du hyr ut ditt boende via exempelvis AirBnB och sedan inaktivera dem när de inte längre behövs. Detta minskar risken för att förlora nycklar eller att nycklar blir kopierade.

3. Integrering med hemlarm: Om larmsystemet upptäcker en inkräktare eller en ovanlig händelse kan det omedelbart låsa eller låsa upp dörren beroende på konfigurationen. Detta kan hjälpa till att förhindra inbrott eller ge räddningstjänsten och väktare snabbare tillträde vid behov.

4. Spårning och loggning av besökare: Digitala dörrlås har ofta inbyggda loggfunktioner som registrerar vem som har öppnat eller låst dörren och när det har skett. Detta kan vara användbart för att hålla koll på vem som har haft tillgång till ditt hem och när. Om det skulle uppstå en säkerhetsincident kan du snabbt ta reda på om någon har försökt bryta sig in.

5. Många anpassningsmöjligheter: Du kan välja olika autentiseringsmetoder, ange tidbegränsningar för åtkomst, och ibland till och med ansluta låset till andra smarta enheter i ditt hem, som belysning eller termostater, för att skapa en mer integrerad och bekväm upplevelse.

Det bästa digitala låset på marknaden: Yale Doorman fortsatt i topp i Sverige

Slipp borttappade nycklar eller att behöva stanna hemma för att släppa in hantverkare. Upplev bekvämligheten och tryggheten med Sveriges mest kända digitala dörrlås – Yale doorman! Ta full kontroll över din ytterdörr, allt på distans från din mobil! NYHET! Integration med populära Ajax Hemlarm väntas inom kort.

Yale Doorman - Sveirges mest kända digitala dörrlås!

Har du frågor eller vill veta mer om Safeland? Hör av dig till oss via formuläret nedan!

Dela inlägg

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla