Ajax Fireprotect 2 vinner pris i internationell tävling – sätter ny tekniknivå inom brandsäkerhet

Ajax Fireprotect 2 vinner pris i internationell tävling – sätter ny tekniknivå inom brandsäkerhet

Dela inlägg

Nästa generation av uppkopplade och trådlösa brandvarnare från Ajax, Fireprotect 2, har vunnit pris i internationell tävling. Brandvarnaren blev framröstad av tidningsläsare världen över som bäst i kategorin “brandskydd” i prestigefyllda GIT Security Award 2024.

Om Ajax Fireprotect 2 – framtidens brandskydd för hem och fritidshus

Fireprotect 2 är utrustad med värme-, rök- och kolmonoxidsensorer. Utöver att tjuta lokalt eller ses som ett blinkade ljus kan du även få ett brandlarm till en app i mobilen. Detta innebär att en brand kan upptäckas även när du inte är på plats, vare sig olyckan sker i hemmet eller fritidshuset. Den informerar även vid behov av service eller batteribyte. Brandvarnarna ligger på en helt ny tekniknivå inom brandsäkerhet då de uppfyller standarderna EN 14604, EN 50291 och Q-mark.

Om GIT Security Award-tävlingen

GIT Security Award är en årlig utmärkelse från Wiley-VCH Publishing. Förlagets tidningsläsare från hela världen röstar på produkterna med den bästa innovationen, användarupplevelsen och unikhet på marknaden. MotionCam Outdoor-sensorn från Ajax var dessutom en av vinnare från förra årets tävling.

Läs mer om jämförelse mellan Fireprotect och Fireprotect 2


Har du frågor eller vill veta mer om Safeland? Hör av dig till oss via formuläret nedan!

Dela inlägg

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla