Ajax Systems fungerar nu med Yale dörrlås

Yale digitalt dörrlås integration till Ajax systems - hemlarm har blivit ännu smartare!

Ajax Systems fungerar nu med Yale dörrlås

Dela inlägg

Efter flera år av planering och utveckling har Ajax Systems nu stöd för Yales digitala dörrlås som tar smarta hem till en helt ny nivå. Om du har ditt Yale digitala dörrlås uppkopplat är integrationen med Ajax dessutom helt utan kostnad.

Yale-modeller som integreras med Ajax system

Yale är en framstående aktör inom smart hem-säkerhet med över en miljon tillverkade smarta lås och en imponerande historia som sträcker sig över 180 år. Dessa lås har stöd för integrationen:

  1. Yale Linus®
  2. Yale Doorman V2N / Classic
  3. Yale Doorman L3S – Denna säljer vi och du kan beställa låset i vår butik

Integrationen tar smarta hem till en helt ny nivå

Innan du lägger till en Yale smart lås till ett Ajax-system, behöver du lägga till det i Yale-appen och para ihop det med Yale Connect Bridge. Yale Connect Bridge är ansluten till internet via Wi-Fi, vilket gör det möjligt för användare att hantera låset, kontrollera dess status och få omedelbara aviseringar i Yale-appen. Efter att ha lagts till i ett Ajax-system kan du hantera och automatisera ett Yale smart lås direkt från Ajax-appen. Snabb kommunikation säkerställer en sömlös användarupplevelse.

Välj om du vill låta låset eller larmet styra

Hemlarm och digitala dörrlås används på många olika sätt. Integrationen gör det möjligt att låta både låset och Ajax-larmet vara “master”. Dvs du kan exempelvis automatiskt avaktivera larmet när du låser upp dörren eller aktivera att dörren blir låst när du aktiverar larmet.

Se här för guide om hur du aktiverar integrationen:


Har du frågor eller vill veta mer om Safeland? Hör av dig till oss via formuläret nedan!

Dela inlägg

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla