Rökgenerator med Ajax larm – så här fungerar det!

Rökgenerator med Ajax larm – så här fungerar det!

Dela inlägg

Nu finns det stöd för rökgenerator som aktiveras när inbrottslarmet löser ut. På mycket kort tid sprutar rök ut i huset eller garaget, vilket i praktiken gör det omöjligt för tjuven att navigera vid inbrott.

Film på installation och rökmaskin i praktiken.

Sikten försvinner inom en minut

Röken sprider sig snabbt och fyller ett utrymme om ca 360 m2 på mindre än en minut. Om du har värdefulla saker i ett garage, exempelvis båtmotor eller motorcykel är det särskilt lämpligt.

Inget behov av sanering

Röken består, i stora drag av vatten, alkohol, glykol och löser upp sig själv genom efter ca 20 minuter. Den skapar inget damm eller restprodukter som du behöver sanera.

Täcker den hela huset?

En maskin räcker för dig med radhus eller mindre villa. Om du har en mycket stor villa kan du behöva komplettera med fler rökmaskiner om du vill täcka hela huset. Det finns en mindre variant för utrymmen upp till 200 m2 om du har normal högt till tak.

Relativt enkel att installera

Alla som har ett hemlarm från Ajax vet att det är enkelt att installera och hantera. Installationen av rökmaskinen är inte fullt så enkel, men de flesta klarar det.

Klicka här för att se vår färdiga guide!

Så här gör du inställningarna

I appen väljer du för vilken typ av larm  och vilka sensorer  som maskinen skall lösa ut för. Det går även att få fördröjning för att förhindra falsk aktivering, eller endast aktivera manuell utlösning av larm, vilke styrs i Ajax appen.

Påfyllnadsbar

Rökmaskinen är påfyllnadsbar om du vill testa systemet. En ny rökpatron kostar cirka 750 kr.

Här ser du priser och lägger din beställning -> 

Beställningsvara [ ]


Har du frågor eller vill veta mer om Safeland? Hör av dig till oss via formuläret nedan!

Dela inlägg

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla