Trygghet

Trygghets- och inbrottslarm med proaktiv grannsamverkan

Ett och samma system kan skydda fastighetsägaren och boende från brand- och vattenskador, men även öka tryggheten med smart trygghetslarm och sensorer som upptäcker inbrott. Genom digital grannsamverkan kan de boende proaktivt samverka och dela information med varandra för att öka tryggheten och förebygga brott. 

Appen för samverkan – samla all information på ett ställe

Starta er grannsamverkansgrupp i appen utan kostnad. Där kommunicerar ni för vardagliga händelser eller vid larm och kris. Nå ut med viktig information och samla all kommunikation på ett och samma ställe.

Grannsamverkan är effektivt mot inbrott 

Micael tog initiativet och skapade en digital samverkan för sin BRF. Han fick snabbt med sig grannarna i appen och flera valde att koppla upp sina bostäder med larm.

Knappen för de otrygga platserna

Finns det otrygga platser i fastigheten eller personer som är rörelsehindrade? Med ett knapptryck larmas grannar för snabb och trevlig hjälp.

Rekommenderas av polis och försäkringsbolag

 Försäkringsbolag, polis, räddningstjänst anser att grannar är mest trygghetsskapande och brottsförebyggande. Kombinationen av hemlarm och digital grannsamverkan är enkelt och effektivt.

Vill du som fastighetsägare veta mer?

Vi återkommer inom 24 timmar!

 

[hubspot type=form portal=500508 id=eb46f4dc-7ce3-489f-a34d-23a7523a5e79]

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla