Pling i sirenen när någon öppnar dörren

Pling i sirenen när någon öppnar dörren

Dela inlägg

Safelands larm från Ajax har en fiffig funktion för att informera med ett pling om någon öppnar dörren. De flesta känner igen funktionen från sparsamt besökta butiker, där en ringklocka löser ut när en kund kommer in. En ännu enklare variant är kobjällra i ett snöre. Här går vi genom de inställningar du behöver göra för att aktivera plinget på ett modernare sätt.

Steg 1 – Aktivera funktionen i dörrmagneter

Öppna Ajax-appen. Börja med att välja de dörrmagneter där du önskar signal vid dörröppning. Välj “Inställningar för dörrklocka” och aktivera för de dörrmagneter som du önskar signal från.

Steg 2 – Aktivera signal i inomhussirenen

Nästa steg är att aktivera funktionen i inomhussirenen. Välj på samma sätt sirenens inställningar och aktivera signal vid “Om öppning upptäcks”. Välj även önskat antal pip i ljudsignalen.

Notera: Du behöver en Ajax HomeSiren med version 5.55.1.0 eller senare för att få tillgång till funktionen. Versionsnummer framgår längst ner om du öppnar enheten i Ajax appen. Safelands sirener har sedan 2023 stöd för denna funktion.

Ett extra tips

När du aktiverat ovan inställningar är du klar. Du ser på “hemskärmen” att den så kallade funktionen “Chime” är aktiverad. Vill du tillfälligt avaktivera funktionen kan du enkelt trycka på dörrklockan och göra det omvända om du önskar återaktivera funktionen.

Om din dörrsignal tillfälligt slutar låta vid inpassering har du sannolikt kommit åt denna avaktiveringsfunktion.

Lycka till!

Dela inlägg

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla