Hur hittar jag en grupp i Safeland?

Hur hittar jag en grupp i Safeland?

Dela inlägg

Safeland använder positionering, men spårar inte användare. Därför har Safeland inga exakta tal på hur många Safeland-användare som finns i området där du bor. Vill du få en uppfattning hur många användare som finns omkring dig, eller om det finns lokala grupper tipsar vi om följande:

1. Tryck på ‘Grupper’ i appens huvudmeny

2. I vyn ‘Grupper’ trycker du på ‘+’ symbolen för att lägga till en ny grupp

3. I listan som dyker upp kan du se “Grupper du kan vara intresserad av”. Tryck på en av grupperna som intresserar dig. Där får du alternativet att ansöka om medlemskap.

Om ingen grupp i listan intresserar dig kan du välja att använda sökrutan för att hitta en lokal grupp. Ett tips är att söka på orten du bor på – då kan du hitta lokala grupper där användare i Safeland redan samverkar. Verkar det inte finnas någon bra aktiv grupp där du bor så kanske det är du som måste blir initiativtagaren som startar den första gruppen. Tryck på knappen ‘Ny’ uppe i högra hörnet!

4. När du hittat en grupp du vill gå med i så trycker på på den i listan varpå en ruta dyker upp. I rutan kan du gå med i gruppen genom att trycka på den gröna knappen. Beroende på gruppens inställningar så kan den vara antingen Öppen, Låst eller Privat. En Öppen grupp kan du gå med i direkt medan Låsta och Privata grupper kräver att din ansökan blir godkänd av en gruppadmin innan du är välkommen in.

<br>

Har du några frågor? Vänligen kontakta oss

<br>

Dela inlägg

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla