MotionCam årets produkt i Europa

MotionCam årets produkt i Europa

Dela inlägg

Kamerasensorn i Safelands premiumlarm, Ajax MotionCam, fick den prestigefyllda utmärkelsen årets säkerhetsprodukt på på PSI Awards. Rörelsesensorn har en inbyggd kamera som skickar bilder till dig och till larmcentralen vid utlöst larm.

Med MotionCam slipper man oidentifierade falsklarm när sensorn löser ut. Då skickar den ett foton så att du som ägare till larmet kan se vad som utlöst sensorn. Larmet från sensorn skickas på en bråkdel av en sekund. Fotografierna kommer som en bildserie strax därefter. Två separata kommunikationsprotokoll innebär att foton inte fördröjer larmet.

Räckvidden är utmärkt. Du kan installera MotionCam på ett stort avstånd från centralenheten eller genom flera väggar även utan systemets signalförstärkare.

Safeland har utvecklat integration med Safelands larmcentral i tjänsten Connect Plus, vilket innebär att även larmcentralen kan ta del av bilder och verifiera vad som utlöst larmet.

Produkten och systemet möjliggör även för framtida förbättringar genom uppdateringar. Exempelvis planeras nu att bilder snart kan skickas vid fler tillfällen om användaren önskar, exempelvis vid utlöst brandlarm, utan att äventyra integriteten hos de boende.

Läs mer om produkten och beställ den här ->

Dela inlägg

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla