Vad kostar en väktarutryckning med Connect Plus?

Larmcentral

Vad kostar en väktarutryckning med Connect Plus?

Dela inlägg

Kostnad för väktarutryckningar

Med tjänsten Connect Plus får du utöver grannsamverkanstjänsten samt även Larmcentral och Väktare. Alla larm till larmcentralen är kostnadsfria. Safeland har fri väktarutryckning för dig som privatperson i händelse av att du får ett inbrott eller inbrottsförsök. (Förutsättningen är att du har Safelands brottsförebyggande skyltar eller dekaler på ditt hem.)

För övriga väktarutryckningar tillkommer en avgift på 2300 kr. Det kan bli högre (standard 3350 kr) i områden och tider där det finns fackliga krav på dubbla väktare ( Maj 2024 är det Storstockholm kl 20-06). Du bestämmer själv när en väktarutryckning får ske, exempelvis endast vid muntligt godkännande av dig eller en av dina kontaktpersoner som rings upp vid ditt larm. Det är med andra ord ingen risk för att det blir väktarutryckning utan din vilja.

Hur ofta sker det väktarutryckningar på hemlarm?

Det är mycket sällan som väktare behöver rycka ut på larm. Den vanligaste anledningen till att ett larm löser ut är ett misstag från en person som besöker ditt hem, exempelvis hantverkare. Då kan du eller person som du angivit återkalla larmet när du blir uppringd av larmcentralen.

I genomsnitt är det 1 väktarutryckning på 100 larmmånader, dvs du kan räkna med en utryckning vart 8e år, vilket då skulle bli en mycket låg månadskostnad.

Dela inlägg

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla