Trygve blir Safeland

Trygve blir Safeland

Dela inlägg

Nu är vi Safeland!

Vi började resan som Trygve här i Sverige. Sedan 2016 har vi även funnits i Storbritannien. Vi tog tidigt beslutet att vi skulle ha samma namn överallt. Därför introducerade vi oss som Trygve även i Storbritannien.

Det visar sig dock att britter inte har lika lätt att uttala, stava, eller komma ihåg namnet Trygve som vi svenskar. Blandat med den stora framgången hos Polisen, organisationer och andra myndigheter är det många användare som kämpar med namnet. Se den här filmen så förstår du hur det kan låta:

Vi är stolta över vårt svenska ursprung men när fler länder nu efterfrågar våra tjänster väljer vi att byta till ett internationellt namn.

Safeland representerar vår vision och vilka vi är. Safeland är till för alla – medborgare, grannsamverkare, poliser och myndigheter. Safeland är mer än bara ett namn, det är ett gemensamt mål – ett tryggt och säkert land, i stor och liten bemärkelse.

Vi hoppas att du fortsätter stöder vårt arbete mot ett tryggare samhälle där alla tar ett lite större ansvar och hjälper varandra.


Har du frågor eller vill veta mer om Safeland? Hör av dig till oss via formuläret nedan!

Dela inlägg

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla