Förhindra inbrott med Safelands nya skylt

Förhindra inbrott med Safelands nya skylt

Dela inlägg

Skylten är på engelska

Varför är Safelands nya  mot inbrott på engelska?

Engelska är det språk som flest inbrottstjuvar i Sverige förstår. De flesta inbrott begås av internationella ligor där huvudpersonerna inte pratar svenska, samtidigt som de flesta svenskättade tjuvarna behärskar grunderna i engelska. Digital Neighbourhoood Watch & Alarm signalerar ert samarbete och skapar en dålig arbetsmiljö för dessa ovälkomna gäster.

Visa att ni är smarta

Polisen och forskare vittnar om att grannsamverkan minskar risken för inbrott. Upptäcktsrisken finns med i kalkylen då inbrottstjuvar förbereder inbrott.

Den andra brottsdämpande metoden är hemlarm. De flesta är överens om att hemlarm förhindrar inbrott.

Safeland kombinerar dessa två metoder. Med områdesskyltar och klistermärken (för er som har hemlarm med Safeland Connect), visar ni tjuvarna att ni samarbetar digitalt och hjälper Polisen att gripa tjuvarna.

Stoppa inbrotten – flytta dem inte bara till grannen!

Safeland och grannsamverkan flyttar inte inbrotten till grannen. Det flyttar inbrotten bort från området. Därför rekommenderar vi områdesskyltarna.

Har du Safeland Connect eller Connect Plus rekommenderar vi även dekalerna som du sätter på huset. Hittills har vi inte kännedom om inbrott i något hus med Safeland Connect och klistermärken. Med bättre statistiskt underlag, kommer vi strax beräkna hur mycket riskerna för att drabbas av inbrott minskar med Safeland Connect och digital grannsamverkan.

Här kan ni köpa er skylt till självkostnadspris, alternativt kontakta oss om ni vill göra en beställning genom er förening.


Har du frågor eller vill veta mer om Safeland? Hör av dig till oss via formuläret nedan!

Dela inlägg

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla