Safelands Premiumlarm blir ännu smartare

Safelands Premiumlarm blir ännu smartare

Dela inlägg

Nyheter om Safelands Premiumlarm

Innan tekniska prylar var uppkopplade blev produkten aldrig bättre än vid köptillfället. Det gäller dock inte för modern teknologi. Nu uppdateras mobiler, datorer och system med funktionalitet automatiskt, oftast utan att det kostar något. Det gäller för Safelands appar, mjukvara och även självklart för de hemlarmsystem som Safeland säljer. Nya versionen, Ajax Malevich 2.8, har flera bra uppgraderingar för dig med Safelands Premiumlarm. Dessutom finns det nya smarta larmkomponenter till försäljning.

Nya operativsystemet

Uppgraderingen av systemet till Malevich 2.8 görs automatiskt, dock endast när systemet är avlarmat för att inte riskera att systemet ligger nere vid aktiverat läge. I nya versionen ingår det mycket intressant funktionalitet som beskrivs här nedan.

Timer för smart aktivering

Har du kontor eller vill du automatiskt aktivera och avaktivera larmet kan du styra detta genom att ställa in dessa scenarios i appen. Exempelvis kan automatiskt aktivera nattläget på vardagar kl 24.00 och inaktivera det kl 06.00.

Bättre stöd för hemautomatisering

Komponenterna Socket och WallSwitch/Relä kan du stänga på och av strömmen automatiskt genom larmet. Tidigare var det endast möjlighet vid aktivering och avaktivering, men nu även om larmet löser ut och tidsinställda funktioner.

Den smarta knappen – Button

Med uppgraderingen introduceras den Ajax nya produkt Button, en fjärrkontroll till ditt larm. Med knappen kan du välja vad som skall ske, exempelvis aktivera nattläget eller skicka ett överfallslarm till dina valda grupper i Safeland-appen.

Läs mer om Button och beställ här

Stöd för fler Signalförstärkare

För dig med extrema behov av lång räckvidd, exempelvis om du har många lokaler eller stor gård, finns det nu möjlighet att koppla till flera signalförstärkare, Ajax ReX, till Hub 2 och Hub Plus. Här kan du läsa mer om Ajax imponerande räckvidd på sitt hemlarm.

Rörelsesensor med kamera

Den nya rörelsesensorn MotionCam tar fotografier när sensorn löser ut. Det kräver ett nytt kommunikationssätt som finns tillgängligt i uppgraderingen Malevich 2.8. Notera att det är dock endast Hub 2 som har stöd för MotionCam. Har du tidigare köpt ditt larm från Safeland har du dock uppgradera din hubb  för 500 kr + uppgraderingskostnaden.

Bekräftat larm – aktivering av dubbla sensorer

Vid inbrott aktiveras normalt larm från flera sensorer till skillnad från “falsklarm”. Med inställningen “Bekräftat larm” krävs det larm från åtminstone två sensorer från en på förhand definierad lista, samt att de löser ut inom en viss tid. Denna funktion gör det möjligt för dig som har en vana att utlösa felaktiga larm (exempelvis genom husdjur) att de skall förhindra felaktig åtgärd.

Dela inlägg

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla