Tänd och släck alla lampor med ett knapptryck

Larmknapp

Tänd och släck alla lampor med ett knapptryck

Dela inlägg

Smarta Hem-paketet för dig med Ajax-larm

Det är enkelt att skapa ett smart hem om du har ett Ajax-larm. Smarta hempaketet med fem Socket och en knapp innebär att du kan styra strömmen i fem strömuttag med ett knapptryck eller automatiskt tända alla lampor när du kommer hem och larmar av. Nu har vi ett stort lager Socket som vi säljer ut till ett oslagbart pris.

Gör så här!

Anslut en Socket i de vägguttag för de lampor som du vill reglera strömmen med. Gör inställningarna enkelt i appen och tänd samtliga lampor, alternativt kan du beställa flera knappar som vardera styr olika grupper av lampor.


Vi rekommenderar det här scenariot

Kort tryck på knappen – > Alla lampor slås på

Långt tryck på knappen -> Alla lampor släcks

Gillar du detta? Här är fler tips för ditt smarta hem

Systemet kan även styras automatiskt utan den smarta knappen. Alternativen är många, men här är två exempel:

  • Aktivera och stäng av med en timer
  • Automatiskt när du kommer hem och larmar av ditt larm, och släcker automatiskt när du går hemifrån

Taklampor styrs inuti strömbrytaren

Gillar du detta kanske du även vill ha taklamporna med fast elinstallation att tända och släcka med samma knapptryck. De kan styras med samma knapp och fungerar på samma sätt, men kräver en annan enhet, WallSwitch. Den är nästan lika liten som en sockerbit och monteras i lampans strömbrytare.

Elsäkerhet med Socket

Socket har fler egenskaper än att styra ditt smarta hem. Enheten har spänningsskydd och stänger av strömmen om den överbelastas, vilket ökar säkerheten i ditt hem. Du ser även strömförbrukning direkt i appen.

Ett sista tips till dig som gillar smart hem

Tjänsten Safeland Connect innehåller ett sätt att göra ett valfritt Webhook-anrop när ditt larm löser ut, exempelvis kan du med aktivera dina Arlo-kameror om inbrottslarmet löser ut.

Dela inlägg

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla