Safeland rekryterar från branschen

Safeland rekryterar från branschen

Dela inlägg

Michael Sjöholm rekryterades till United Eyes AB på “Safeland” den 1 mars. Michael får en central roll i att driva försäljningen direkt med kunder och användare, i kombination med uppgiften att bygga Safelands säljmetodik och organisation. Michael Sjöholm kommer senast från Verisure, där han sålt säkerhetslösningar till fler än 1000 hem på fyra år.

Michael: “Jag lockades av Safelands erbjudande och innovation.  Hemlarmserbjudandet från Safeland är nytänkande inom branschen. Det är en tjänst som som konkurrerar med bättre funktion och ändå lägre pris. Jag har redan hunnit träffa många nöjda kunder och arbetar nu så att fler hittar till Safelands hemlarm och kan bli lika nöjda”, säger Michael.

“En stor fördel som säljare av Safelands hemlarm är att kunderna själva gör en stor del av jobbet genom att tipsa varandra. Om fler av deras grannar har appen eller larmet så blir tjänsten ännu bättre för dem.”, säger Michael.

“Med Michael etablerar vi förutsättningarna för stark tillväxt genom att bygga en bra organisation och 100% nöjda kunder. Michael har erfarenheterna och kunskapen som krävs, men framför allt en fantastisk personlighet.”, säger VD, Per Källgården.

Kom i kontakt med Michael:

E-post: michael.sjoholm@safe.land

Telefon: 076 – 342 84 31


Har du frågor eller vill veta mer om Safeland? Hör av dig till oss via formuläret nedan!

Dela inlägg

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla