SikkertHjem och Safeland i samarbete

SikkertHjem och Safeland i samarbete

Dela inlägg

PRESSINFORMATION FRÅN 2018. INFORMATION I DENNA ARTIKEL ÄR EJ LÄNGRE AKTUELL.

SikkertHjem och Safeland i samarbete på svenska hemlarmsmarknaden

United Eyes AB, bolaget bakom Safeland och SikkertHjem A/S från Danmark, har inlett ett samarbete med fokus på den svenska konsumentmarknaden. Samarbetet innebär integration mellan SikkertHjems flaggskeppsprodukt SikkertHjem S6Evo och Safeland-appen genom tjänsten Connect.

“De brottsförebyggande fördelarna med att samverka är bevisade. Grannar har sedan mer än ett år haft möjlighet att köpa tjänsten av flera olika leverantörer. Nu gör vi det mer lönsamt och effektivare att larmsamverka med nya generationens hemlarm. Med SikkertHjem S6Evo får våra användare ett hemlarm som är i klass med de marknadsledande, dock till en betydligt lägre kostnad.”, säger Per Källgården, VD för United Eyes AB.

Morten Frandsen, SikkertHjem A/S, säger: “Vi får en stark position och på den svenska marknaden genom Safeland.  Det är kul att se så många använda tjänsten. Konceptet och värdeerbjudandet är kraftfullt; Vem vill inte ha hjälp inom 3 minuter då larmet går?”

Safeland har startat e-Handel

Tidigare har försäljningen av Safeland Connect Homes skett uteslutande genom partners. I samband med lanseringen av samarbetet startade Safeland e-handel och direktförsäljning. United Eyes AB ser en stark efterfrågan på hemlarm och relaterade tjänster.

“Appen har spridits till snart 100 000 personer genom att grannar tipsat varandra. Kraften av att samverka är bevisad. Vi arbetar nu aktivt med att etablera samma spridning av larmsamverkan och därigenom ta betydande marknadsandelar på svenska marknaden”, säger Per Källgården.”

Användarna gillar utvecklingen: “Efter många år utan hemlarm tog jag till slut steget. Kopplingen till Safeland var avgörande. Mitt val föll på villapaketet med extra brandvarnare och rörelsesensor till garaget. Jag tog hjälp av en vän som är lite mer teknisk än jag, för att komma igång. När jag visade larmet och Safeland för ett par grannar blev de imponerade”, säger Lennart Höglund i Hälle, som nyligen köpt larmet och tjänsten.

Om SikkertHjem A/S:

SikkertHjem är ett danskt företag som grundades 2008. Företaget har sedan 2008 levererat larmsystem till över 50.000 kunder i Skandinavien och är den största leverantören av friköpta hemlarm i Danmark. Affärsidén är att leverera prisvärda larm, som är enkla och smidiga att använda. SikkertHjem levererar larm som kunden äger själv. Deras nya hemlarm SikkertHjem S6Evo lanserades i Sverige under 2018.

Om United Eyes AB och Safeland

United Eyes AB är bolaget bakom appen Safeland, som tidigare gick under varumärket Trygve. Appen Safeland används av nästan 100.000 privatpersoner och organisationer i fler än 4000 områden i Sverige. Appen är utan kostnad för privatanvändare. Tjänsten Safeland Connect Homes innebär automatisk utlarmning och möjlighet till samverkan med grannar. Safeland Connect Homes kostar 490 kr/år. Safeland finns även i Storbritannien där flera polisstyrkor, inklusive Metropolitan Police, använder tjänsten i sin samverkan med civila. 

Frågor:

www.safe.land/se/connect

www.sikkerthjem.se

 Bästa appen hemlarm


Har du frågor eller vill veta mer om Safeland? Hör av dig till oss via formuläret nedan!

Dela inlägg

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla