Ajax Hub / Hub Plus – Premiumlarmet

Ajax Hub / Hub Plus – Premiumlarmet

Dela inlägg

Ajax Hub är hjärtat i Ajax larmet. Den placeras gärna i närheten av din nätverksrouter och kommunicerar trådlöst med alla enheter i hemmet. GSM, genom ett SIM-kort fungerar som en reservkanal i de fall ett trådlöst nätverk sviker.

Med varianten Ajax Hub Plus får du ett än mer kraftfullt hjärta i ditt larmsystem.

Installation

Följande två videos som beskriver hur du kommer igång och installerar Ajax Hub:

 

Vad är skillnaden mellan Ajax Hub och Ajax Hub Plus?

Det finns några extra funktioner med Hub Plus. Ursprungligen var Hub Plus framtagen för att stödja mer komplexa behov, exempelvis stora kontor med många användare. Vi har noterat att flera privatpersoner “garderar” sig dock och väljer denna i stället. Om det inte är någon specifikt stöd som en kund önskar så rekommenderar vi dock alltid den vanliga hubben eftersom den mer än väl täcker in behoven på ett larm och har ett betydligt lägre pris.

Här är de viktigaste skillnaderna på funktionalitet som Hub Plus erbjuder: * Stöd för WiFi, dvs du behöver inte Ethernetkabel för din vanliga anslutning. Om du kopplar dig på din egen Ethernet och på grannens WiFi får du redundans.

  • Stöd för dubbla SIM i stället för en, exempelvis två olika operatörer för extra redundans
  • Högre prestanda ger lite snabbare larm. Not, detta låter bra men ett hemlarm är inte så prestandakrävande och den vanliga hubben är mycket snabb.
  • Stöd för fler komponenter. Notera att redan vanliga hubben har stöd för 50 komponenter och 99 st användare.

 

Dela inlägg

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla