Ajax StreetSiren – Premiumlarmet

Ajax StreetSiren – Premiumlarmet

Dela inlägg

StreetSiren gör den mest rutinerade tjuven stressad. Enheten monteras på utsidan av huset, vid larm blinkar den rött och ljuder mycket högt ut i området.

Är det nödvändigt att ta ut batterierna ur sirenen efter att extern strömförsörjning har anslutits?

Det är inte rekommenderat att ta ut batterierna, eftersom i det fall då den externa strömförsörjningen förloras, fungerar de buntade batterierna som en reserv-strömkälla.

Är sirenen tålig mot vatten och damm?

Sirenen är IP54-klassad, vilket gör enheten damm- och vattentålig. Därför är den ämnad och idealisk för utomhusinstallation. För att säkerställa god funktionalitet, rekommenderar vi att du rengör sirenen var sjätte månad.

Hur funkar volymtestet?

Detta test tillåter dig att kontrollera nuvarande ljudnivå på sirenen och att välja den optimala ljudnivån för den skyddade byggnaden. För att göra ett volymtest gå till enhetens inställningar.

Hur länge kommer sirenerna att gå på batteri?

Med nya batterier kan sirenen avge ett ljud och visuellt larm i 6 timmar i sträck. Beroende på hur länge du har ställt in varje larm, kan batterierna hålla mellan 120 larm (vid 3 minuter vardera) och 3600 larm (vid 6 sekunder vardera).

Kan jag använda utomhussirenen inomhus?

Ja det går att göra för högre signal. Det kan vara bra för dig som sover väldigt djupt. Däremot bryr sig inbrottstjuvar inte så mycket om volymen på larmet i samband med inbrott. Det viktiga är att de känner till att larmet har löst ut.

 

Dela inlägg

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla