Sikkerthjem SmartPad – Folklarmet

Sikkerthjem SmartPad – Folklarmet

Dela inlägg

S6evo SmartPad monteras vid ytterdörren. Välj att använda kod för att larma av/på eller genom att hålla någon av RFID-nyckelbrickorna intill enheten.

Hur hänger jag upp SmartPad på väggen?

SmartPad kommer med gummitassar för att enheten skall kunna ligga stabilt på ett bord. Detta innebär dock en utmaning då du skall hänga upp den på väggen eftersom den sticker ut utanför själva fästet. Därför finns det två val:

  1. Montera fästet på en liten distans (ca 3 mm). Då kan du hänga KeyPad ovanför med gummipropparna mot väggen
  2. Skruva fast fästet i väggen. Skär bort gummipropparna från SmartPad och häng enkelt upp den. Notera att du inte kan använda din ångerrätt på SmartPad efter denna metod.

Vad betyder symbolerna på SmartPad?

Stängt hänglås: Aktivera larm
Öppet hänglås: Inaktivera larm
Månen: Aktivera nattläge

In- och utpasseringstid

Vår rekommendation är att du tar långa tider, någonstans mellan 40-60 sekunder. Glöm inte att lägga till den komponent som inpasseringstiden skall gälla för. Lämpligtvis dörrmagneten bredvid din SmartPad.

Utpasseringstiden behöver du inte ställa in per enhet. Den gäller för samtliga komponenter i huset.

Hur länge laddas den och hur länge räcker batterierna?

SmartPad har ett uppladdningsbart batteri i sig. Du behöver emellanåt stoppa i strömkabeln i enheten för att ladda. S6evo-appen informerar dig när det är dags för laddning.

Under laddningen blinkar ett grönt ljus. När den är fulladdad slutar den blinka och du kan dra ur sladden. Batteriet räcker ca 1-2 månader beroende på hur ofta du går förbi panelen. När den behöver laddas får du information i appen.

Varför lyser den grönt emellanåt?

Enheten känner av när en person är i närheten. Detta är en fördel om man vill larma på eller av i mörkret. Den lyser grönt när det är avlarmat och rött när det är pålarmat.

 

 

Dela inlägg

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla