SmartCam Sikkerthjem S6evo HD WiFi – Inomhuskamera

SmartCam Sikkerthjem S6evo HD WiFi – Inomhuskamera

Dela inlägg

S6evo SmartCam övervakar hemmet inifrån. Optiken gör det möjligt för bilder i HD-kvalitet och mörkerseende. Genom appen kan du kommunicera med en person i rummet genom högtalaren och mikrofonen.

Vart sparas videofilerna?

Den sparas lokalt i kameran på ett SD-kort (32GB eller 64GB). Du kommer åt filmerna genom appen. Den äldsta filmen raderas automatiskt när kortet är fullt.

Är SmartCam trådlös?

Den enda kabeln du behöver för kameran är strömkabeln. Den sätter du in i ett vanligt vägguttag.

Hur aktiveras inspelningen?

Videoinspelningen för SmartCam aktiveras när rörelsesensorn aktiveras (kräver SD-kort). Då spelar den in video under 60 minuter.

Du väljer om du även skall få pushnotis om händelsen i S6evo-appen.

Ersätter kameran en rörelsesensor?

SmartCam innehåller en rörelsesensor, vilken aktiverar inspelningen varpå det skickas en pushnotis till dig. Denna rörelsesensor är alltid aktiverad eller avaktiverad, dvs den är på oavsett status av larmet.

Vi rekommenderar därför att du vid viktiga utrymmen även installerar en rörelsesensor som aktiverar larmet när det skall. Kameran är utmärkt för att se vad som händer och eventuellt se signalement på en inbrottstjuv.

Ser kameran även i mörker?

Bildskärpan i mörker är förvånansvärt bra med SmartCam. Det är HD-upplösning men ännu viktigare är känsligheten i IR-kameran.

Bilden blir sämre med avståndet men upp till 10 meter kan man tydligt urskilja en människa även i mörker.

Min kamera kommer inte åt nätverket, vad beror det på?

  1. Kameran har inte stöd för WiFi 5G. De flesta WiFi routers som har stöd för 5G har även 4G-nätverk (2,4 GHz). Välj att koppla upp dig mot ett sådant nätverk
  2. Säkerställ att ditt WiFi-nätverk inte har svenska eller annorlunda bokstäver i SSID eller lösenord.
 
Dela inlägg

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla