Bengt har det bästa hemlarmet

Bästa hemlarmet

Bengt har det bästa hemlarmet

Dela inlägg

När hemlarmet går är det bråttom. Tack Bengt Svensson från Höganäs för att du delade med dig av din berättelse som visar på styrkan, det vill säga snabbheten i Safeland Connect, vilket gör ditt larm till det bästa hemlarmet:

Hej,

Jag känner en stor trygghet med grannsamverkan, men också med Larmsamverkan (Safeland Connect). Larmsamverkan har jag flera påtagliga bevis att det fungera snabbt och säkert, bättre än den service som larmbolag och polisen kan bistå med.

Skall belysa det med en rolig skarp händelse som hänt hos mig. Jag hade varit på behandling för ett krånglande hjärta, vilket var känt av mina grannar. När jag kom hem från Helsingborgs lasarett så lyckades jag trigga igång ett larm som gick till grannarna genom Safeland.

Det tog 2-3 minuter sedan stod 3 stora karlar och ett par yngre pojkar och ringde på min dörr.

När jag öppnade sa en av dem:

“Vad har hänt vi visste inte om vi skulle ta med brandsläckaren eller hjärtstartaren!”

Hur långt tid tror ni det tagit innan jag fått hjälp om det behövts av ett larmbolag eller polisen??

MVH
Bengt

Om digitala grannsamverkan i Höganäs

I Bengts grupp är det ca 22 grannar med i digitala grannsamverkan. Alla samarbetar i appen och några har sina hemlarm uppkopplade till grannarna för automatiskt larm till grannar om något sker. Här kan du läsa mer om Connect och koppla upp ditt befintliga hemlarm direkt. Kontakta oss eller se vårt hjälpcenter om ni önskar hjälp att komma igång.

Skylt för Connect


Har du frågor eller vill veta mer om Safeland? Hör av dig till oss via formuläret nedan!

Dela inlägg

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla