Munskydd från Safeland Trygghetsfond

Munskydd från Safeland Trygghetsfond

Dela inlägg

Frivilliga organisationer gör stor skillnad för tryggheten lokalt. I samarbete med Hyper One stöder nu Safelands Trygghetsfond organisationer med munskydd för att möjliggöra det viktiga arbetet trots pågående pandemi.

Safelands Trygghetsfond syftar till att uppmuntra människor att i större utsträckning hjälpa varandra och bidra till en ökad lokal trygghet. Fonden finansierar säkerhetsutrustning till utsatta personer och föreningar, förutsatt att det finns ett organiserat stöd och engagemang som möjliggör snabba insatser. Fondens syfte är att, med hjälp av modern teknologi, främja medmänsklighet och uppmuntra samarbete. Målet med initiativet är bidra till ökad trygghet på lokal nivå.

Människor vill hjälpa varandra

Det finns en stark vilja hos människor att hjälpa till vid akuta situationer. Safeland vill att fler ska få möjligheten att göra det. Utmaningen är att sprida information till personer i närheten när hjälpen behövs, där deras snabba insatser kan vara helt avgörande. Trygghetsfonden gör det möjligt att, tillsammans med andra, stödja lokala initiativ

Frivilliga organisationer är otroligt viktiga för tryggheten i samhället. I rådande pandemi kan arbetet bli extra utmanande. Därför erbjuder nu Trygghetsfonden tillsammans med Hyper One munskydd av typen KN95 till organisationer, så att det viktiga arbetet kan fortsätta. Ansök om munskydd från Safelands Trygghetsfond nu!

Vem kan ansöka?

Fonden vänder sig till dig som engagerar dig ideellt i trygghetsskapande insatser. Du kan nominera en person, förening eller enskild näringsidkare som du anser har motiverat behov av stöd. Du kan dock inte söka stöd för ditt privata behov.

Så här ansöker du

  1. Namnge den nominerade och förklara vad den har för roll i lokalsamhället.
  2. Beskriv hur ni tänkt samverka, skapa engagemang och använda munskydden.
  3. Motivera varför just din nominering bör få stöd.
  4. Maila ansökan till kontakt@safe.land

Förutsättningen för ansökan är att det finns ett organiserat intresse och engagemang för samverkan och trygghet samt att den är förankrad med den person, förening eller enskilda näringsidkare som ansökan avser. Munskydden tillhandahålls utan kostnad.

Om Safeland

Appen Safeland används idag i flera tusen områden där grannar samverkar och hjälper varandra. Kommuner, fastighetsägare och räddningstjänst använder tjänsten för att samverka digitalt och för snabba första insatser. Safelands metod bygger på medmänsklighet förenat med smarta sensorer och innovativ teknik. Bolaget bakom Safeland heter United Eyes AB.

För frågor: kontakt@safe.land telefon: 010 – 222 99 00

Om Hyper One

Hyper One skapar och utvecklar initiativ inom hälsa, teknik och utbildning med fokus på att göra skillnad i vår omvärld. Som investerare och strategisk partner, genom Hyper One samt våra dotterbolag 0+X och C/MIND, hjälper vi entreprenörer och bolag att realisera sina idéer genom att tillföra teknisk expertis, kreativitet och kompetens från hela världen. Vill du komma i kontakt, hör av dig till Rickard Klappe Norregårdh på rickard@hyperone.io.


Har du frågor eller vill veta mer om Safeland? Hör av dig till oss via formuläret nedan!

Dela inlägg

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla