Safeland lanserar Larmcentral- och Väktartjänst

Safeland lanserar Larmcentral- och Väktartjänst

Dela inlägg

Connect Plus är den nya tjänsten från Safeland. Den erbjuder Larmcentral och Väktartjänster som komplement till den tidigare banbrytande tjänsten för Connect – grannkoppling av hemlarm. Connect Plus innebär att personer med friköpta hemlarm får tillgång till prisvärda larmcentral- och väktartjänster.

Innovativ säkerhetstjänst

Connect Plus är en utökning av tjänsten Connect som innebär grannsamverkanskoppling av ditt hemlarm. Parallellt med att grannarna kan agera genom Safeland-appen, säkerställer larmcentralen att rätt åtgärd sätts in, exempelvis tillkallar väktare.

Tjänsten levereras i samarbete med den certifierade larmcentralen Westra Security med nationell täckning. Väktartjänsterna levereras av lokala väktarbolag som har god kännedom om området där de verkar.

Priset för Safeland Connect Plus är 1490 kr per år. Det är ca 70% lägre kostnad än de ledande larmbolagen för liknande tjänst – utan grannkopplingen.

Tjänsten innebär att personer som köpt sina hemlarm på Internet eller byggvaruhus nu får en effektiv och prisvärd tjänst för åtgärd vid larm.

Connect Plus beställs på Safelands webbshop och etableras genom att ett “larmkontrakt” mellan den boende och larmcentralen. I detta kontrakt beskriver kunden sina önskemål om hanteringen vid larm.

Effektivast mot inbrott

Connect Plus är ett steg i att Safeland blir det naturliga valet av hemlarm i Sverige. Tjänsten innebär att personer med larmcentral- och väktare i sitt befintliga erbjudande kan byta larm utan att förlora funktionalitet. Vissa försäkringsbolag ger en lägre självrisk om en certifierad larmcentral är uppkopplad för larmet.

Med fler Safeland-användare som hjälper varandra reduceras antalet inbrott och liv kan räddas i händelse av brand. Vi vill göra det enklare och mer prisvärt med ett bra brand- och inbrottsskydd i hemmet.

Läs mer om tjänsten Safeland Connect Plus eller gör beställningen här.


Har du frågor eller vill veta mer om Safeland? Hör av dig till oss via formuläret nedan!

Dela inlägg

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla