Safeland tar viktigt steg i fortsatt expansion – Rekryterar Moa Göransdotter som CMO!

Moa Göransdotter

Safeland tar viktigt steg i fortsatt expansion – Rekryterar Moa Göransdotter som CMO!

Dela inlägg

SafeTechbolaget United Eyes AB med varumärket Safeland har rekryterat Moa Göransdotter som bolagets första CMO, Chief Marketing Officer, med uppdraget att leda utvecklingen av bolagets varumärke, växa Safelands community för digital grannsamverkan och erbjudanden inom säkerhet.

Utmanar de etablerade larmbolagen

Safeland är en startup inom SafeTech som de senaste åren blivit en stark utmanare till de stora och etablerade larmbolagen. Genom en helt unik tjänst för digital grannsamverkan möjliggörs snabbare hjälp vid nödsituationer såväl som bättre koll på viktiga händelser i närområdet. Nu görs en offensiv satsning för att ta marknadsandelar och kunna erbjuda fler områden i Sverige uppkopplade hemlarm.

Moa Göransdotter har lång erfarenhet från flertalet ledande befattningar inom försäljning och marknadsföring i tillväxtbolag och startups. Närmast kommer hon från EdTech bolaget Lingio, och dessförinnan från Smiling Faces som Vice VD och Försäljnings- och Marknadschef.

– Det känns otroligt spännande och hedrande att få möjlighet kliva ombord i detta starkt växande bolag med höga mål och starka värderingar. Safeland har en fantastisk tjänst med enorm potential – som dessutom förbättrar samhället för oss alla. Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med teamet fortsätta att utveckla kunderbjudandet och bli en del av Safelands kommande resa, säger Moa Göransdotter.  

Sveriges viktigaste community

– Vi är mycket glada över att Moa valt Safeland som arbetsgivare. Hon får en nyckelroll i bolagets tillväxtfas. Med imponerande erfarenhet, personlighet och kunskap, är vi övertygade om att Moa lyckas i det viktiga arbetet med att få Sverige att samarbeta för ökad trygghet, Säger Per Källgården, VD United Eyes AB.

United Eyes AB grundades 2014 av Per Källgården och Lars Hörding, med en önskan om att skapa teknologi som underlättar för människor att hjälpa varandra. Communityn Safeland har idag över 100 000 användare i Sverige och UK, inklusive kommun, polis och räddningstjänst. År 2018 lanserades Safeland hemlarm med den populära Connect-tjänsten som möjliggör snabb responstid vid larm.

För ytterligare information kontakta:
Per Källgården, per.kallgarden@safe.land 072-730 27 38 
Moa Göransdotter, moa.goransdotter@safe.land 076-026 72 33


Har du frågor eller vill veta mer om Safeland? Hör av dig till oss via formuläret nedan!

Dela inlägg

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla