Safeland får systervarumärke för B2B – Tryva

Safeland får systervarumärke för B2B – Tryva

Dela inlägg

Tryva är namnet på Sveriges nya proptech innovation för tryggare fastigheter. Efter det senaste årets framgång till fastighetsägare, och som ett led i en större satsning byter Safeland Fastighet nu namn och blir Tryva.

I Tryva renodlas verksamheten för B2B, som vänder sig till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Varumärket Safeland drivs fortsatt vidare till konsumentmarknaden som en stark utmanare för hemlarm. 

– Med ett nytt namn och två separata varumärken får både Tryva och Safeland bästa möjliga förutsättningar att växa och utvecklas. Våra lösningar räddar liv och det är otroligt viktigt att vi kan möta våra olika kunders behov, säger Moa Göransdotter, Marknadschef på United Eyes.

Tryva lanserar också en egen app. Appen effektiviserar det Systematiska Brandskyddsarbetet (SBA) och ger boende och förvaltare möjlighet att enkelt ta emot larm med platsinformation om en brandvarnare eller vattenlarm i huset aktiveras.  

Svensk innovation räddar liv

Tryvas system är en svensk innovation som säkerställer fungerande brand- och vattenskydd i flerfamiljshus. Med smart larm till flera mottagare kan en brand upptäckas även om ingen är hemma, och snabbare första insats möjliggörs. Larm kan skickas till larmcentral, förvaltningssystem, boende och grannar enligt en skräddarsydd larmplan.


Har du frågor eller vill veta mer om Safeland? Hör av dig till oss via formuläret nedan!

Dela inlägg

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla