Premiumlarmet vs Folklarmet – vilket skall jag välja?

Premiumlarmet vs Folklarmet – vilket skall jag välja?

Dela inlägg

Jämförelse: Premiumlarmet vs Folklarmet

På Safeland har vi utvärderat mer än 40 olika larmsystem på marknaden. Vi har valt att sälja två larmsystem som vi gillar mest. Larmsystemen kallar vi för Premiumlarmet (Ajax Systems) samt Folklarmet (SikkertHjem). Båda hemlarmen har stöd för tjänsterna Safeland Connect och Connect Plus (Larmcentral och väktare). Här jämför vi hemlarmen och ger vägledning inför ditt val.

Vilket larmsystem är du?

Utvärderingen av larmen kan göras analytiskt, där du jämför funktion, teknik och pris. Vi tycker dock att det finns ett lättare sätt att välja larmsystem. Detta genom en liknelse mellan mobiltelefoner – Apple och HTC. Dessa två mobiler har ungefär samma funktionalitet, men det är viktiga saker som skiljer. Med HTC ( Folklarmet ) får du mycket funktionalitet till en låg kostnad. Med Apple ( Premiumlarmet ) får du ett genomarbetat system från botten upp till varje funktion. Designen och användarvänlighet ger en naturlig helhet, men priset för Apple (Premiumlarmet) är betydligt högre än HTC (Folklarmet).

Sammanfattning

Premiumlarmen Ajax anser vi är marknadens bästa larmsystem. Safelands kunder som byter från någon av de (riktigt dyra) välkända bolagen upplever att de fått ett mycket bättre hemlarm. För dig som vill ha ett bra larm, men som inte vill betala för Premiumlarmet anser vi att Folklarmet är det bästa valet.

Ytterligare läsning

Ovan kan ge dig en vägledning i ditt beslut, men du kan även även utvärderar larmen vidare genom informationen på vår sida om hemlarm. I butiken kan du se priser och beställa alla hemlarm.

Fler tips och vägledning att välja komponenter och ditt hemlarm.

Dela inlägg

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla