Tipsa Grannar

Engagera dina grannar med digital grannsamverkan

 

Safeland blir bättre med flera grannar anslutna. Det är lätt att bjuda in personer till Safeland digitalt. Du kan dela din samverkansgrupp på mail, Facebook eller SMS så att det är lätt för dina grannar att ansluta sig.

Ett effektivt sätt att få personer att ansluta sig till Safeland är att dela din Safeland-grupp direkt i er Facebook-grupp. Gör så här i Safeland-appen:

  1. Välj den grupp du vill sprida
  2. Gå in i gruppens inställningar
  3. Välj “Dela grupp” och kopiera länken
  4. Klistra in länken i din Facebook-grupp och skriv en medföljande kommentar, exempelvis:

“”Jag slår ett slag för appen Safeland. Utöver smart grannsamverkan går det även att koppla hemlarmet till appen så kan vi hjälpas åt om det blir inbrott eller brand. Gå med i vår grupp XXX <länk>”

 

Engagera dina grannar i en fantastisk larmsamverkan!

Sannolikt betalar dina grannar alldeles för mycket för sitt hemlarm idag. Det blir både billigare och bättre om ni är flera i området som kopplar era larm till Safeland. Vilken tjuv gör inbrott i ett område där grannarna är uppkopplade?

Det finns flera sätt att inspirera grannar!

Sprid i din lokala Facebook-grupp.
Prata med dina grannar, presentera på ett möte, eller skicka mail är flera bra sätt att komma igång. Ett annat bra sätt att få med er grannarna är att tipsa dem i er lokala Facebook-grupp, exempelvis så här:

“Jag kopplar mitt hemlarm till appen Safeland. Genom appen kan vi hjälpa varandra direkt när något sker. Om vi blir fler i området som får vi specialerbjudande på hemlarm, några intresserade? www.safe.land/se/connect

Alternativt denna version:

“Nu hjälps vi åt mot inbrotten. Jag har kopplat mitt hemlarm till appen Safeland. Ett komplett hemlarm med uppkoppling till Safeland, och även larmcentral + väktare, kostar betydligt mindre än vad de stora aktörerna tar. Om vi blir fler i området som får vi dessutom specialerbjudande och förebyggande skyltar. www.safe.land/se/connect

 

Gemensam upphandling?
Vi tar gärna fram ett extra bra erbjudande.

Ring eller kontakta oss på kontakt@safe.land. Berätta vilket stöd du önskar för att att tipsa dina grannar om Safeland Connect

    Kundvagn0
    Din kundvagn är tom!
    Fortsätt handla